perjantai 31. tammikuuta 2014

ARVONTA!

Blogimme ensimmäisen kirjoituksen julkaisemisesta tulee tänään kuluneeksi kuusi kuukautta!

Juhlistamme sitä järjestämällä blogissamme arvonnan, jonka voittaja saa 30 euron lahjakortin Suomalaiseen kirjakauppaan (lahjakortti käy myös Suomalaisen nettikauppaan).

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä kirjoitusta ystävänpäivän 14.2. keskiyöhön mennessä. Osallistua voit yhteensä kolmella arvalla:
 • yhden arvan saat kommentoimalla tätä kirjoitusta 
 • toisen saat jakamalla tämän postauksen linkin Facebook-, Twitter- tai Google+-sivuillasi
 • kolmannen saat kertomalla tästä arvonnasta omassa blogissasi.
Muista ilmoittaa kommentissasi kuinka monella arvalla osallistut!

Meitä kiinnostaisi myös tietää vähän enemmän teistä, jotka luette blogiamme. Olisi mukava, jos vastailisitte kommenteissanne johonkin (tai kaikkiin) näistä kysymyksistä:
 • Minkälaisista kirjoista pidät?
 • Onko joku kirja, jonka toivoisit meidän lukevan?
 • Mikä on oma lempikirjasi?
Arvonnan voittaja julkaistaan täällä blogissa kahden viikon kuluttua lauantaina 15.2. Onnea arvontaan!


11 kommenttia:

 1. Pidän aika monenlaisista kirjoista. Viihdyn niin maagisen realismin, fantasian, dystopian, historiallisen fiktion (tosin sotakirjallisuutta vierastan) ja etenkin psykologisen jännityksen parissa. Joskus kirjassa viehättää tunnelma ja kieli, välillä vetävä juoni. Luen hyvin paljon ns. fiiliksen mukaan. Jos keskittyisin vain tietynlaisen kirjallisuuden lukemiseen, kyllästyisin.

  Esimerkiksi Margaret Atwoodin Orjattaresi on todella vaikuttava ja lukemisen arvoinen teos. Se herätti minussa paljon ajatuksia.

  Jos täytyy valita vain yksi lempikirja, suosikkikirjani on J.R.R. Tolkienin Taru sormusten herrasta. Se on kulkenut kanssani reilu kymmenen vuotta ja luen sitä tällä hetkellä kai neljättä kertaa. Rakastan Tolkienin luomia henkilöitä, maailmaa, hänen käyttämäänsä kieltä ja kirjan tarinaa.

  Onnea puolivuotiaalle! Osallistun kahdella.

  VastaaPoista
 2. Hei! En osaa nimetä yhtä suosikkikirjaa, mutta pidän esim. elämäkerroista, runokirjoista, dekkareista...
  Yhdellä arvalla mukana :)
  -Anneli
  anne.li34(at)outlook.com

  VastaaPoista
 3. Yhdellä mukana :) Ite tykkään aika paljon fantasiasta, muutkin menee. Omat lempikirjat on tulen ja jään laulu -sarja :) t. Saya sayav@hotmail.fi

  VastaaPoista
 4. Yksi arpa :)
  Itse luen lähinnä nuortenkirjoja ja koirista kertovia tietokirjoja :)
  emppu_98@windowslive.com

  VastaaPoista
 5. Yksi arpa! Luen erillaisia kirjoja mutta nuortenkirjoja. Lempikirja sarjani on ehdottomasti Percy Jackson, ja tykkään kaikist sarjan kirjoista. Chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 6. Yhdellä mukana. Luen tällä hetkellä lähinnä ammattikirjoja,tietokirjoja,sisustuskirjoja.. Mutta myös muita:romaaneja,jännitystä,klassikkoja... Vaikea valita erityistä. annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. yhdellä mukana!!! täällä hetkellä meillä luetaan lasten kirjoja laidasta laitaan!!!!=)itse luen elämän kertoja!!!suosittelemaan olen huono, on niin paljon hyviä kirjoja!!!
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. mukana yhdellä arvalla!!! luen paljon nuorten kirjallisuutta,käsityö ja leivonta kirjoja!
  pilkku10@hotmail.fi

  VastaaPoista
 9. Hei, pidän paljon elämänkerroista ja tosipohjaiset kertomukset viehättävät.Kärkipäähän listallani kipuavat ne kirjat, joista saa itselleen innostavia ajatuksia. Ehkä toivoisin teidän lukevan kirjan; kesytä tiikeri (Tony Anthony) Osallistun kolmella arvalla mukaan arvontaan =) Blogi, jossa mainostan arvontaa on osoitteessa:http://veera-helmi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Hei liitän oman bloggini tulleet arvontaosallistujat teille tänne... =)

  Anonyymi12. helmikuuta 2014 18.47

  Luen mielelläni esim. elämäkertoja, psykologisia dekkareita, historiaa. Yhtä lempikirjaa on vaikea nimetä. Oletko muuten lukenut Kirjapajan v. 1983 julkaiseman kirjan Kultaiset pisteet (kirj. Lucy Ching)? Erittäin vaikuttava elämäkerta 1920-luvun Kiinasta.
  Osallistun mielelläni arvontaan, yhdellä arvalla :)
  -Anneli
  anne.li34(at)outlook.com  Anonyymi12. helmikuuta 2014 19.07

  Tykkään oikeastaan kaikenlaisista, eniten luen fantasiaa. Tulen ja jään laulu -sarja on lempparini ja jos huvittaa niin voisitte tekin lukea :) yhdellä mukana kivassa arvonnassa! T. Saya sayav@hotmail.fi  Siili12. helmikuuta 2014 20.57

  Yhdellä arvalla mukaan. Lempikirjani on Humiseva harju. Pidän myös kovasti Stephen Kingin tuotannosta.  Me Wämili13. helmikuuta 2014 0.09

  Luen paljon erilaisia kirjoja,niin hömppää kuin tositarinoita.
  Sydäntäni lähellä ovat varsinkin Hayden ja nykyään Ward.

  Kahdella arvalla mukana,jaettu FBn puolella .

  VastaaPoista
 11. Hei, osallistun myös mielelläni arvontaa, minua kiinnostaa kirjat joissa tarinaan usein liittyy sairastuminen, parantuminen, sairaala, lisäksi pidän paljon runoista ja jännitys myös on kiinnostanut aina. Viimeksi olen lukenut Anna-Liisa Valtavaaran Liian kiltti ihmiseksi ja suosittelen Lenni Peltosen Silmänräpäys -kirjaa, siinä on kaunis tarina joka on totta. Itse toivoisin että joku suomentaisi Jane Lee Loganin kauniita runoja, kuvat ovat niin mielettömän suloisia, tällainen ajatuksia minulla.
  Löysin vasta ihanan blogisi, synttärihalaus ja hyvää ystävänpäivää :)

  VastaaPoista