tiistai 11. elokuuta 2015

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin myös meillä

Ihastusta, kummastusta, ihmetystä, oivaltamista... Kaikkia näitä ja monia muitakin tunteita on sekä itse koettu että herätelty muissa kohta kahden vuoden ajan Kirjakompassi-blogin kautta. Viikoittain on postattu kirjoituksia jos jonkinlaisista opuksista, ja niiden kautta olemme mekin, blogin pitäjät, saaneet seikkailla erilaisissa maailmoissa. Lukeminen, pohtiminen ja kirjoittaminen ovat maistuneet maukkailta, mutta nyt on kuitenkin tullut aika sanoa kiitos ja hei. Jäämme toistaiseksi märittelemättömän pituiselle tauolle ja suuntaamme tarmomme muihin asioihin.


Näiden kahden vuoden kunniaksi suuntasimme aurinkoisena päivänä piknikille sanoaksemme heipat blogille, mutta emme toisillemme. Auringon lisäksi nautimme herkuista. Tähän oli hyvä päättää.

Kiitos ja syvä kumarrus kaikille lukijoille ja kommentoijille. Elämyksellisiä lukuhetkiä jatkossakin, ja muistakaahan viisaat lukemisenedistämiskampanjan sanat: lukeminen on pääasia!

4 kommenttia:

  1. Harmi, on ollut kivaa lukea teidän arvioita, vaikka en ole juuri tainnut kommentoida niitä. Mukavaa syksyä kolmikolle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet tykännyt kirjoituksistamme. Hyvää syksyä sullekin! -Petra

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.